Vi har endelig fundet et spisebord som vi synes er bare helt perfekt. For ca. 4 år siden købte vi et hvidt højglans spisebord fra Biva. Dengang synes vi den var så fin og perfekt. Den var ret stor (og rent tung fandt vi ud af). Dengang boede vi i vores 86 kvm lejlighed på 2. sal og havde en ret stor stue.

Bordet målte 300x2o0 cm og blev 350×200 cm med 1 tillægsplade oveni. Så man kan sige, vi manglede ikke en der var større! Der var dog et lille problem med bordet. Allerede første dag den skulle monteres, gik der hul på pladen (!) Ja, til vores store overraskelse, så var pladen ikke andet end pap indeni, men vejede rigtig meget. Vi var mildt sagt skuffede… Det gik faktisk kun galt fordi bordet var af ringe kvalitet og dårlig konstruktion – man kunne blive ved med at skrue benet på pladen, der var ikke noget der “stoppede den” eller klikkede på plads. Mest af alt var vi skuffet over at Biva leverede så ringe en kvalitet… Vi havde jo ikke købt bordet hvor som helst, men i Biva. Sælgeren havde også straks skiftet karakter og ville ikke have noget som helst med os at gøre. Han var fuldstændig ligeglad, ikke noget med garanti eller service. Selv Idémøbler var mere hjælpsomme, da vi kiggede forbi og spurgte om de måske havde kendskab til leverandøren så vi kunne købe en ny plade. Vi gav op, og bordet var ikke længere det perfekte bord, men bordet man lige skulle “nøjes” med, til man fandt en ny.

Vi har så de sidste par år kigget efter en ny og heldigvis ikke købt en før mavefornemmelsen helt var der. Vi købte faktisk bordet midt i august og fik den leveret til september grundet renovering. ligVi lærte også af lektien og valgte at gå efter et spisebord der ikke var så tung. Den anden var kort sagt næsten umulig at flytte med og nu har vi trods alt flyttet 3 gange. Vi kiggede først efter et simpelt sort/hvidt spisebord, der var en del mindre. “Capa” hed modellen fra Idémøbler. Drømmen var kort, fordi da vi skulle til at købe den, fik vi at vide at modellen udgik og der var ingen tillægsplader. Allerede dér vidste vi, at vi måtte finde en anden. Samme sælger fra Idémøbler sagde der kom nye modeller i løbet af 14 dage, så vi kunne kigge forbi der. Det gjorde vi så – og vi fandt spisebordet!

Det blev til et plankespisebord. Bordpladen er i massiv olieret eg og ben i sort pulverlakeret metal – vi er helt vilde med den! Jeg synes den er simpelthen så fin og den skulle være ret nem at vedligeholde. Både manden og jeg går rigtig meget op i kvalitet, så for os var det vigtigt at bordet var i super kvalitet. Vi er derfor storkøbere af møbler fra idémøbler 😀 Vores elevationssenge, sengeborde, hylder, kommode, garderobeskab, senest havemøbler, krukker og diverse pynt er også derfra, som vi har købt igennem årene.

Der går lidt tid endnu før vi kan nyde spisebordet, “True” som modellen hedder, da vi først skal have styr på stuen. Men jeg glæder mig sådan til at dele billeder med jer!

 

promo-image