Følg med på Bloglovin

September måned har budt på en masse hektiske dage. Der har simpelthen været så travlt med at pakke, flytte og renovere hus! Udover dette, så har jeg desværre også været plaget af sygdom, så det gik ekstra langsomt og blev endnu mere stressende. På et tidspunkt føles det som om vi boede 3 steder, da vi pt. spiser hjemme hos mine forældre, sov i lejligheden og brugte tid på at renovere huset.

Vi skulle aflevere nøglerne til lejligheden d. 15. september og vi nåede det lige i sidste øjeblik! Det var en kæmpe lettelse at få det overstået… selvom det også var vemodigt at sige farvel til ens kære lejlighed, som har været et skønt sted at bo. Jeg elskede området og lejligheden var jo super nyt og moderne (2007). Det var et ret fint og dyrt sted at bo, tæt op af grønne omgivelser. Hvis man var heldig opdagede man også rådyr de tidligere morgener. Jeg elskede simpelthen udsigten og det luksuriøse hjem. Især badeværelset var så lækkert! Det kommer jeg til at savne.

Da vi i sin tid valgte boligen, var det blandt andet for at opgradere det køkken vi havde dengang, samt med henblik på at bo der de næste 5 år. Men når det rette hus dukker op, så bliver man nødt til at slå til! 🙂

Vi har pt. boet i huset i 2 uger. Vores soveværelse er på nuværende tidspunkt placeret i et af gæsteværelserne. Der er lige præcis plads til vores Dunlopillo senge og sengeborde. Det er et af de rum, hvor vi endnu ikke har smadret det fuldstændigt, haha.

Vores plan er lige nu at få styr på køkkenet og derefter soveværelset. Til sidst kommer stuen og så de andre rum. Jeg har endelig fundet overskud og energi til at male begge badeværelset og det er blevet så fint! Jeg mangler dog loftet. Billeder følger senere, da jeg ikke lige har fået snuppet nogle! Har faktisk været utrolig dårlig til at få taget nogle nye af alle de ændringer vi har lavet.

Men jeg lover at være lidt bedre til at dele billeder med jer! So stay tuned…

Det var alt for i dag, nu vil jeg lave noget lækkert grøn te med citron og ingefær. Er lidt småsyg i dag desværre 🙁 Håber I nyder jeres skønne aften!

 

promo-image