Fødselsdagsinvitationer til 1 års børnefødselsdag

Min lille J, fyldte 1 år i lørdags! Nu lyder jeg som samtlige mødre før mig, men det er helt utroligt hvordan tiden bare er fløjet afsted. Det er jo en stor dag og vi havde inviteret venner og familie til en lille havefest. Jeg havde besluttet mig for at lave nogle gode, gammeldags fødselsdagsinvitationer på tryk. Derfor tog jeg straks billeder af J, lige da han var fyldt 11 mdr. og skyndte mig at designe og bestille online. Jeg har igennem årene været igennem forskellige steder der tilbyder designs og trykte invitationer, men ingen af dem kan måle sig med simplytoimpress.co.uk ! De har de smukkeste designs til ALT og man kan designe og lave det om, lige som man vil. Papirkvaliteten og farverne er helt i top. Jeg elsker især, at man kan få guld, sølv og kobber tryk.

Jeg brugte Simply To Impress første gang til julekort sidste år og var helt paf over hvor fine de var blevet og hvor hurtige de er til at trykke. De sender dagen efter man har bestilt - uanset tidspunktet! Det har indtil videre kun været Post Nord der var langsom til at levere.

Når man får pakken, så er alle kort + kuverter pakket fint ind i en gaveæske. Jeg havde bestilt premium kuverter med matchende kobber i, som passede til invitationerne.


Synes godt om

Kommentarer