Med bloggens første indlæg vil jeg introducere jer lidt for hvem jeg er og vise jer min verden. Som bloggen hentyder, så er mit navn Ellen. Jeg får tit kommentarer for mit “eksotiske” efternavn og det er på grund af mine armenske rødder. Jeg er født i Armenien, der er et af de ældste kristne lande og opvokset i Danmark, siden jeg var 5 år. Nu tænker du sikkert, at mit fornavn er meget dansk. Min mor navngav mig Ellen, fordi hun rigtig godt kunne lide det og det kommer faktisk af det græske navn, Helena. Selvom jeg ikke er opkaldt efter nogen i familien, så hed min oldemor en anden variation af Ellen.

Min uddannelsesbaggrund indebærer en bachelor i Medialogi samt en mutimedieuddannelse. I 2010, flyttede jeg til San Francisco, Californien i praktik. Efter jeg kom tilbage, flyttede jeg til Esbjerg, for at studere. Efter endt studie, flyttede jeg tilbage til min hjemby.

Af erfaring, så har jeg været skribent/anmelder for det trykte danske heavy metal magasin, Metalized og er på nuværende tidspunkt webredaktør på metalized.dk. Jeg er også stifter og ejer af Den Laktosefrie Blog med fokus på laktoseintolerance. Til daglig sidder jeg i online marketing hos Indeks Retail, der er kædekontor for Bog & idé, Bøger & papir, BOGhandleren og Legekæden. Jeg bor i en skøn lejlighed sammen med min forlovede, Morten. Vi elsker begge lækkert indretning, skønne designs og oplevelser.

Jeg har efterhånden en del erfaring med at blogge – dog er dette første gang i mange år, hvor jeg har fokus på mig og mit liv. Med denne blog, håber jeg at kunne inspirere jer med skønhed, mode, indretning og tips.

 

IMG_9231

promo-image