Indretning af børneværelset

Da vores søn kom til verden, havde vi endnu ikke et færdigindrettet børneværelse. Men det var også helt fint, da vi havde placeret hans seng og pusleplads i vores store soveværelse, hvor vi kan holde øje med ham. Hans værelse er faktisk lige overfor vores soveværelse. Den blev færdigrenoveret i februar 2018 og jeg gik straks igang med indretningen.

Værelset måler ca. 11 kvm. Her har vi valgt filt til væggene, hvide mat maling og korkgulv fra Wicander, der både er isolerende og holder til en del slag på gulvet. Til tøjopbevaring har vi valgt et PAX system fra IKEA, som vi selv har designet som vi vil. Det er vildt praktisk og flot til værelset. Lige nu bruger vi hans puslekommode til små opbevaring, lamper og billeder. Det er dog senere meningen at den skal erstattes af en rigtig kommode. Vi har allerede fundet den i IDÉmøbler.

Lige pt er der, udover puslekommoden, en tipi, Misioo boldbassin og en masse legetøj rundt omkring.

Det helt store projekt er at male en væg med bjerge og lidt skov, så det passer med det fine tipi tema. Der har ikke lige været tiden til det, grundet renoveringen af resten af huset. Men jeg satser på tiden snart er til det. Glæder mig til at komme igang.


Hvis I har nogle tips og tricks, skriv gerne til mig!

Synes godt om

Kommentarer