Når det kommer til indretning og interiør, så er jeg mere til den romantiske og moderne stil. Jeg elsker at skabe hygge! Her kan du se snapshots fra vores soveværelse, inden vi flyttede til vores nye lejlighed. Vores gamle soveværelse var nok det rum, som jeg var mest stolt af. Den var hyggelig, feminin og romantisk. Selve rummet var dejligt lyst og solrigt og ret stort for et soveværelse.

Vores nuværende er faktisk mindre, på trods af at lejligheden er større. Møblerne i rummet er alle sammen fra IDÉmøbler, pånær stolen ved siden af sengen, som er fra Biva. Vi har valgt at investere i nogle ordentlige senge i lækker kvalitet og valget faldt på Dunlopillo elevationssenge. De er virkelig behagelige at sove på! Vores store klædeskab (som ikke kan ses på billedet) er ret stort og den ene side er med et spejl og med skydedøre.

Svævehylden på væggen er også fra IDÉmøbler og er i en virkelig lækker kvalitet. Sommerfuglebilledet er min yndlings og den er endnu engang, fra IDÉmøbler. Der var faktisk to slags, da vi købte den i sin tid, men den anden nåede desværre at blive udsolgt. Uret er meget specielt for mig – det minder mig om Salvador Dali’s malerier og jeg er vild med den. Jeg har købt den hos INCADO i Esbjerg, da jeg studerede derovre.

Som du nok har bemærket, så er soveværelset meget præget at naturelementer og det generelle tema endte med at blive sommerfugle. Gardinerne har vi fået af min mor, som også har syet dem for os. Det ser så smukt ud når sollyset rammer den. Da jeg elsker masser af puder (og skifter dem tit ud), så her vores seng selvfølgelig fyldt med dem. Det er en blanding af puder fra Sverige af mærket Chili, H&M Home samt Søstrene Grene.

IMG_0429

IMG_0523

IMG_0515

 

 

promo-image