Jeg har efterhånden været på ferie ret mange steder i Europa og jeg må sige, at et af mine absolut yndlingsferiesteder er og forbliver Italien. Det er et af de smukkeste og romantiske lande jeg har set! Vejret er jo næsten perfekt og der er så meget historie og kultur. Jeg har haft fornøjelsen af at besøget landet i hele 3 gange. Første gang vi tog til Italien med familien var i 2011, hvor vi besøgte Toscana. Vi kørte dertil i bil og fik oplevelsen af at se det smukke natur, som Toscana er så kendt for. Vi var også forbi Firenze og Pisa. Firenze er også en hyggeligt by med rigtig meget at se og Pisa er jo et must-see når man er der, så de to byer vil jeg helt klar anbefale. I 2012 to vi til Adriaterhavet. Her båede vi i en lille ferieby tæt på Lido di Jesolo og Venedig og vi var forbi begge steder. Udover at det var varmt alle dage, så var det ekstra varmt da vi tog til Venedig. Det var fantastisk smukt og magisk at se den berømte kanalby, men også ret stressende. Det var jo alt for varmt og man skulle samtidigt nå at se så meget!

Succesen gentog i sommeren 2015, hvor vi tog til Adriaterhavet igen. Her boede vi i Bibione og var derefter forbi Gardasøen på vej hjem, hvor vi blev i 3 dage. Gardasøen er et af det smukkeste steder jeg har set! Det var så smukt – jeg ville ikke hjem derfra. Overvejer du Italien til sommerferien, så må du bare derhen. Generelt, hvis man søger strandferie i Italien, så er det bedst med Adriaterhavet tæt på Venedig, fremfor Toscana. Der var strandene ikke nær så gode.

Her er nogle snapshots fra turen i 2015.

IMG_9108

Dette billede er taget i Venedig, i det Armenske område. Der findes en gammel Armensk kirke i et af de små øer på Venedig

IMG_9448

Gardasøen set fra vores hotel

IMG_9486

Et af mine yndlingsretter

IMG_8780

På Bibione strand

IMG_9028

Smukke Venedig

IMG_9678

Et af de mange historiske skulpturer ved Gardasøen

 

/ Ellen

 

promo-image