ANNONCE: Når man køber et nyt hus og pludselig har en hel masse vinduer og terassedøre, så kræver det selvfølgelig gardiner. Vi har haft kigget på nogle forskellige, både hos fysiske butikker samt webshops. En af Mortens kollegaer anbefalede os et firma og dem har vi valgt at bruge.

Firmat hedder UNIGGardin og de har et stort udvalgt tilbyder lækkert kvalitet i alle mulige slags gardiner. Vi har besluttet os får at vi skal have lamegardiner i stuen + spisetue og så plisségardiner i soveværelse, gæsteværelse og walk-in samt køkken. Badeværelserne skal være med almindelige persienner. Vi synes det var super smart med plisségardiner, da vi godt kan lide tanken om at kunne rykke dem op og ned af vinduet og det ser altså lidt pænere ud end almindelige persienner. Morten har ville have lamelgardiner i noget tid, så det var oplagt nu når vi har hus. Jeg har dog overtalt ham til at gå med til at have hængegardiner også, da det giver en anden form for hygge i hjemmet.

Få GRATIS prøver hos UNIGGardin

Du undrer dig nok over hvordan vi vælger gardiner online? Men det er faktisk meget simpelt. UNIGGardin tilbyder gratis prøver på deres gardiner. Man kan vælge op til 10 prøver, som man derefter får tilsendt og kan mærke på dem. Vi fik valgt 10 forskellige, som vi valgte udfra hvad vi mente var vigtigst for os med kvalitet, materiale og hvor meget de skulle dække. Vi har nu endelig nået til enighed hvilke vi vælger. Vi valgte 2 almindelig persienner, 4 plisségardiner og 4 lamelgardiner.

1479469640896775915

Få hjælp til dine nye gardiner med GARDINBUSSEN

En anden ting som de tilbyder, er Gardinbussen. Her får man besøg af en professionel montør der rådgiver omkring hvilke gardiner der vil passe til ens hjem. Montøren har selvfølgelig også hele deres kollektion med, så man kan se om mærke med det samme. Der bliver målt op og man får et tilbud. Der er selvfølgelig også prisgaranti på alle gardiner og Gardinbussen kører i hele landet.

Med Gardinbussen får du:

  • Professionel rådgivning (Vi hjælper dig med at finde den rigtige gardin løsning)
  • Opmålning af gardiner
  • Opsætning af gardiner
  • Komplet løsning: Opmålning og opsætning af gardiner.
  • PRISGARANTI – Vi matcher alle priser

Hvis det har fanget din interesse, så kan du læse mere her.

 

Hvilke gardiner overvejer du til dit hjem? 🙂

promo-image