Nyt til efterårsgarderoben fra Zara Baby

Jeg eeeelsker simpelthen babytøj fra Zara! De har både en fantastisk kvalitet og er bare SÅ fine i deres designs. Det ankommer altid i den fineste æske, pakket ind i en gennemsigtig pose, og når man åbner æsken, er det pakker smukt ind i silkepapir. Det er bare lækkert.

Allerede da jeg var gravid, var jeg tit inde og lure hvad de havde af babytøj. Det var dog ikke før efter J var født, at jeg rent faktisk bestilte derfra. Jeg havde længe kigget på deres Zara Mini, hvor de har det fineste strik. Jeg købte 2 sæt - hvoraf den ene var i hvid, skulle bruges til barnedåben, efter kirken. Han var så fin i det. Især i den bamsedragt jeg også havde købt i Zara. Desværre var den lidt smal i ærmerne, så vi fik den ikke brugt mere end den ene gang.

Når jeg handler hos Zara, køber jeg altid i store mængder. Jeg har netop modtaget denne pakke og tøjet her er i de lækreste efterårsfarver. En del af det er bestilt til vores kommende photoshoot som familie. Vi har alle prøvet at få tøjet til at matche hinanden. Vi mangler bare lige at mit tøj også ankommer med posten!

Jeg har købt et par bluser, 2 leggins, en strik cardigan, et sæt sokker, en hue og jeg kunne ikke modstå de søde Mickey Mouse sko! Jeg har et eller andet med søde sko og søde huer... Har efterhånden købt en del huer og sko til ham. Så meget at Morten gør lidt grin med min hue mani, men hvordan kan man modstå en hue med ører?

Den karrygule vest, de fine bukser (beige) samt den hvide bluse er noget Morten har købt fra en fysisk Zara butik, da de var udsolgt online i hans størrelse. Han havde faktisk også købt et sæt pyjamas med dino på, men den er ikke med på billederne.

Synes godt om

Kommentarer