Der er desværre gået et par dage siden jeg skrev herinde sidst, men der er simpelthen sket så meget! Jeg har haft sindssyg travlt på arbejde, da skolestart er et af årets helt store events for os. Jeg har endnu engang måtte arbejde over flere gange, men sådan er det. Jeg havde en enkelt uges ferie i uge 29, hvor vi var på ferie i Holland, sammen med mine forældre og min søster. Derefter var det straks tilbage til arbejde, fyldt med travlhed og sygdom. Ja, jeg nåede at blive forkølet i mellemtiden! Nu har jeg heldigvis ferie, hvor vi bruger al tiden på at renovere huset.

Vi fik nøglerne i uge 28 og lavede småting, men først i uge 30 gik vi for alvor i gang. Eller rettere sagt, det var nu mest manden der lavede tingende, da jeg var syg og var også meget sløv og træt efter an hektisk arbejdsdag. De sidste 2 dage har jeg knoklet med at rive tapet af. Det føles somom der er 50 lag tapet! Igår blev vi så endelig færdige med spisestuen og vi har også fået væggen revet ned mellem køkken og pejsestuen. Det var noget af en omgang. Vi rev væggen ned for at gøre plads til højskabe i køkkenet.

Vi skal have nyt tapet i de fleste rum og det er på grund af flere ting.

  1. Der sidder nikotin i tapetet
  2. Vi vil have et “mønsterløs” tapet
  3. Tapetet er ødelagt pga. fugtskader i væggen
  4. Vi bygger nyt væg og det kræver nyt tapet

Lige nu har vi fjernet tapet i køkken, bryggers, pejsestue og spisestue. Vi mangler stuen og 4 soveværelser endnu. Vores første prioritet er at fjerne tapetet i stuen og derefter det store soveværelse + det lille foran, som bliver til walk-in. De resterende tager vi når vi er flyttet ind.

Her er nogle før og efter billeder af renoveringen.

Dette er køkkenet før og efter. Vi har fjernet alt, så vi kan få vores nye køkken ind. Det vil jeg skrive mere om i et senere indlæg og komme ind på detaljerne for hvad vi har valgt.

IMG_1496 IMG_4533

Her er spisestuen – der blev først fjernet det første lag tapet, som ikke tager særlig lang tid. Men de resterende lag tager lang tid og de blev fjernet med damp. Som du kan se på billederne, så er jeg godt pakket ind med maske og briller! Haha…

IMG_1520 IMG_4544 IMG_4584

På billedet nedenunder ses væggen mellem køkken og pejsestue, som vi har nu fået fjernet. Den bliver støttet op med 3 pæle, for en sikkerhedsskyld, inden der kommer en murer og bygger en ny væg. Pt. venter vi på at få byggematerialet hjem.

IMG_1540 IMG_4555

IMG_4549

Jeg vil dele flere billeder af huset senere. Husk, at du kan også følge med renoveringen via min instagram på @ellengrigorian. Her deler jeg dagligt billeder af huset.

Har du spørgsmål, eller gode råd til renoveringen, så er du meget velkommen til at skrive!

promo-image