Jeg har længe gået med tanken om at jeg ville klippe mit hår efter brylluppet, men kom ikke rigtig videre med det. Jeg vidste ærlig talt heller ikke hvilken frisure det lige ville være. Jeg trængte til lidt selvforkælelse og noget nyt, så det blev spontant besluttet i sidste uge, at nu ville jeg bestille tid. Hvis man kender mig, så ved man at når jeg har sat mig for at klippe håret, så skal det gå stærkt – helst samme dag hvis muligt! Jeg kiggede lidt rundt på Pinterest og fandt et par styles der lige var mig. Tog en hurtig beslutning om at det skulle være medium langt med etager.

Idag var jeg så nede og få det ordnet. Frisøren fortalte mig at mit hår var rigtig smukt og sundt, så jeg havde passet rigtig godt på den. Jeg blev overrasket, da jeg synes jeg efterhånden havde en del spaltede og knækkede spidser… Haha 😀 Men jeg sørger faktisk altid på at passe på det ved at bruge enten en balsam eller hårkur/hårmaske ved hvert vask. Jeg bruger også ren, koldpresset argan olie.

Mit hår kunne sagtnes nøjes kun med små 5 cm af spidserne, men jeg sagde til frisøren at hun gerne måtte tage 10 cm af. Så det blev det og her er resultatet. Hvad synes I? Jeg synes selv det er ret luftigt og super fint. På billedet for neden kan du se hvor langt det var før jeg fik det klippet.

IMG_4084

IMG_9824

 

promo-image